Mit vegyek anyukám szülinapjára? Várok jó ötleteket.
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 22:49
11/14 anonim válasza:
Anyukád annak örülne a legjobban, ha bejelentenéd, hogy gyereket vársz.
12/14 anonim válasza:
Szia! Szerintem parfümöt! Már ha szereti az illatokat.
13/14 anonim válasza:
Vki már írta előttem: én is wellness kényeztetésre szavazok.
Valami több alkalmasra, pl. 3 kezelés: masszázs, fodrászat, manikűr-pedikűr. Többször is felhasználhatja, és több alkalommal is imába foglalhatja édes gyereke nevét! :)
14/14 Boram válasza:
Idén masszázst és arc akármit kapott kicsit meglepődött de tetszett neki.
Tavaly set top boxot na ennek nagyon örült :)
Régebben parfümöt na az még mindig teli pedig Kenzo Jungle,egyszerűen nem tetszik neki. Szerintem rossz ötlet a parfüm.
Azt hiszem a gyereknek is örülne, bár szülinapi ajándéknak nem az igazi (anya nézd vettem egy HD 150" tévét de te is nézheted ha átjössz)
Mivel szereti a minőségi csokit ezért gyakran kap, a virágokat már unja, de hát ez az én anyám, s tiedet neked kell ismerni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!