Mit süssek az oviban tartandó szülinapozásra?
Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 20:44
2/11 anonim válasza:
Fanta szelet, linzer, zserbó, muffin.
4/11 anonim válasza:
Szerintem linzert, vagy kekszet, és szív alakú formával szaggasd ki. Aztán ragaszd össze pudinggal és tegyél rá csokimázat és szórócukrot. Szivecskés szórócukorral nagyon kis cukin néznek ki.
5/11 anonim válasza:
Először is kérdezd meg, be lehet- e vinni saját készítésű sütit. Én úgy jártam, hogy a bölcsibe nem vihettem be, csak a boltit. Azóta tudom, hogy a bölcsikbe nem veszik be a házit, legalábbis ebben a városban nem. Oviról nincsenek infóim, de biztos ami biztos, kérdezz rá. Én egyébként muffint sütöttem volna.
7/11 anonim válasza:
Nálunk sem lehet sütit vinni, a gyümölcssalátának viszont nagyon örült mindenki!!!
8/11 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy az ovikba, bölcsikbe nem lehet házilag készített sütiket vinni, csak boltit bontatlan csomagolásban.
9/11 anonim válasza:
Nálunk az oviba lehet vinni házi sütit is.
De biztos ami biztos,előtte kérdezd meg az óvónőket hogy lehet-e egyáltalán vinni saját készítésű sütit.
Ha lehet,akkor én is csak hasonlókat tudok ajánlani: muffin,zserbó,marika szelet vagy egy ilyen: [link]
Én úgy szoktam csinálni,hogy általában többfélét sütök és azokat pici (kb. 5x5 cm) kockákra vágom,így tudnak válogatni hogy kinek mi ízlik.
10/11 anonim válasza:
Én a helyedben gyümölcstörtét sütnék. A gyümölcsöket a legtöbb gyerek szereti és finom is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!