Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Barátommal 4 napja járunk....

Barátommal 4 napja járunk. Holnap tölti a 16-ot. Mit adjak neki ajándékba? :S

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Mivel még nagyon friss a kapcsolat, ezért nem kell rá sokat költeni. Fiatalok vagytok, kapjon egy plüsst amin van pl egy 16-os szám vagy csokit =)
2012. nov. 6. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Négy egész napja? Most nagyon fogsz úúúútálni. Semmit. Négy nap az nem járás. Én négy hónapra sem adnék/fogadnék el semmit.
2012. nov. 7. 00:38
 3/8 anonim válasza:
40%
a szüzességed! Már ha még van
2012. nov. 7. 06:45
 4/8 anonim ***** válasza:

4 napja ismeritek egymást, és már szükségét érezte annak, hogy tudassa veled, mikor van a szülinapja! Na ne már! Ez betyár fontos volt neki!

Semmit se adj neki! Várd meg, hogy majd ő a tiedre mit fog venni neked!

2012. nov. 7. 07:55
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

A "4 napja járunk" NEM AZT jelenti, hogy ennyi ideje ismerik egymást, akár lehetnek 5-6 éve is ismerösök!!!!

Szerintem valami apróságot adj neki, nem kell elkezdeni a "ki tud nagyobb ajándékot adni" játékot.

2012. nov. 7. 08:02
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Èn is azt mondom, hogy nagy dolgot ne, de egy tábla csokit simán. Ha tudod mikor van a szülinapja, akkor mindenképpen. vagy hívd meg sütizni, vagy egy kisebb bonbont amit szerethet. de szerintem egy tábla milka mindent megold.
2012. nov. 7. 08:04
 7/8 anonim válasza:
csokit szerintem.. miféle hülye gondolkodésmód az,hogy várd meg míg ő ad?? Attól,hogy más hülye neked nem kell annak lenned. Nagy ajándékra ilyenkor még nincs szüksége egyet értek azokkal,akika csoki ajánlották. Kis figyelmesség fontos a kapcsolat elején és közepén is..
2012. nov. 8. 15:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Én is pontosan így gondolom, hogy 4 nap még nem igazi járás, szóval nem kell nagy ajándékot venni ;) de végül is egy hosszú kapcsolatnak is el kell kezdődnie valahogy ;) tehát minden kapcsolatba volt 4. nap ;))

Amúgy köszönöm, csokit kapott :D

2012. nov. 11. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!