Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ez jó ajándék szerintetek?

Ez jó ajándék szerintetek?

Figyelt kérdés

Párom 30 éves lesz,férfi.

Nehéz neki ajándékot venni,mert megvesz magának mindent amit kigondol hogy kell,én is ilyen vagyok.

Hogy legyen örök emlékű és hasznos is,ezért azt találtam ki hogy grafikussal kettőnket lerajzoltatom (fénykép alapján csinálja),hozzá bögre kettőnk képével.Romantikus férfi,ez tetszeni fog.

De hogy ne csak porfogót kapjon,barkácskészletet akarok neki venni,fúró,kalapács,mindenféle fogó,csavarhúzó,minden ami kellhet egy lakásba,nemrég költöztünk össze,ilyenek nincsenek,mindig szüleihezs azaldgálunk.De ezekre sajnálta eddig,meg nem is tudja milyet akar,igy apukáját megkérem,segit kiválasztani ezeket.

Plussz torta,pezsgő,szexi ruci,de az már mellékes.

Szerintetek?

2012. nov. 5. 15:57
 1/7 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, csak meg ne vegye előtted. :)
2012. nov. 5. 16:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Már csak 2 hét van,addig nem engedem ilyen bolt közelébe :) Neten csak nem rendeli meg a megkérdezésem nélkül :)
2012. nov. 5. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó ötlet,csak ne ilyen hiperekben vedd meg(mert azok hamar elhasználódnak)hanem normál ezzel foglalkozó boltban(nem sokkal drágább,sőt).
2012. nov. 5. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Praktikerben nézelődtem,2 év garanciát is adnak,és apukája segít,ő látja úgyis hogy minek van megfelelő minősége.
2012. nov. 6. 08:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem akarok beleszólni(tényleg)csak mielőtt megveszed annyit tegyél meg,hogy megnézed mire vonatkozik a garancia(az lesz benne,hogy nem rendeltetésszerű használatra nem vonatkozik)tehát akármi lesz azt mondják majd,hogy:Hát sajnáljuk nem.

Csak úgy mondom ami tényleg minőségi arra 5-10 év a garancia sőt van olyan(de ilyen otthoni barkácsoláshoz nem szükséges)amire örök cseregarancia van.

2012. nov. 6. 19:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Ezt a részét majd az apukája tudja.

Örökélet vagy 5-10 év garanciát kétlem hogy adnak pl egy 10-15ezres fúróra,többért nem veszek,lakásba apróságokra tökéletes.

2012. nov. 7. 08:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze,hogy tökéletes,de máshol is van ilyen olcsón,csak annyit akartam mondani,hogy a hiperekben kapható szerszámokkal vigyázni kell.
2012. nov. 7. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!