30. szülinapra keresek ötletes ajándékot! Milyen jópofa ajándékboltok vannak Budapesten? Merre?
Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 09:43
1/9 A kérdező kommentje:
Annyi még,hogy a srác imád horgászni!!
Valaki adjon egy jó ötletet....
Sürgős
2012. okt. 5. 09:58
2/9 anonim válasza:
Milyen értékben keresel?
kinek lesz?
3/9 A kérdező kommentje:
Kb 10.000-ft értékben. Egy barátnak lenne.
2012. okt. 5. 10:08
4/9 A kérdező kommentje:
Senki???????????????????,
2012. okt. 5. 10:29
6/9 horex válasza:
Fotó nyomtatás bögrére,
VI.ker Ó.u. a Kőrúttol 30 m-re
gravirozás üvegpohárra, lézergarvirozás üvegtömb belsejébe, ugyanez 3D-ben is ,Westendben
Opera melletti kis utcában, nem a Hajós, a másik felén, Bolondos ajándékok boltja
LGT lemez 30 éves vagyok rockoperával, kiirod egy CD-re
7/9 anonim válasza:
XXX. szulinapra csakis XXX dvd-ket. Azokat nem felejti el soha :)
8/9 A Tengerész válasza:
Tele vagyunk tárgyakkal, elöntenek bennünket az agresszív lomok, nem kellenek semmire, de kidobni sajnáljuk. Csak olyat szabad ajándékozni amit magára ken (nőknél), elhord, megeszik, megiszik az ember. Kivétel ha PONTOSAN tudod minek örülne, de ezek szerint pontosan az ellenkezője a helyzet. Én kidobáltam már egy csomó dolgot ami kedves ajándék volt valaha, mert úgy teltek az évek, hogy soha semmire nem kellettek. A kacatok miatt kell egyre nagyobb lakás..mekkora marhaság!
9/9 anonim válasza:
Szia! Sétarepülés mondjuk a Gellért-hegy felett! Garantáltan emlékezetes lesz számára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!