Szülinapra quad?
Figyelt kérdés
Össze gyűjtöttem már 80 ezer ft. és a szüleim kb 30-35 ezer forintot költenek a szülinapomi ajándékomra.
és ha ezt a pénzt elkérném ajándék helyet .
akkor ebből a 110-115 ezer ft ból kérnék/ vennék egy quadot?
14 éves fiú vagyok.
2012. szept. 17. 19:59
11/13 anonim válasza:
Hű de cserélnék veled legalább pár hónapig :) Ha quadot szeretnél akkor vedd/kérd azt! Ha most veszel valami hasznosabbat és 2 nap múlva megbánod akkor már nincs vissza út. Én sajnos nem ilyen nagy összegekben, de volt hogy nem a szívemre hallgattam, aztán utána meg nyavalyogtam, hogy miért nem inkább ezt vagy azt vettem rajta. Egyébként meg (ezt ne bántásként vedd) ha 30 ezer Ft-os ajándékot kapsz, akkor a kismotorra, meg a többire is simán kifizetik a szüleid a pénzt, úgyhogy nem kell arra "kuporgatnod".
12/13 anonim válasza:
Ne vegyél quadot mert azt fenn is kell tartani, az pedig nem olcsó, több lesz mint amennyiért megvetted. Ráadásul csak adott helyeken mókázhatsz vele, úgy meg már nem is olyan jópofa.
13/13 anonim válasza:
Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, akkor vegyed meg!
De én azért a helyedben nem vennék semmilyen quadot se, hanem elraknám és akkor esetleg valami komolyabb quadot szereznék a helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!