Anya 50ik szülinapjára 10000-ből mit?
Figyelt kérdés
nem sok pénzem van, még egyetemre járok, amit munkával mellette keresek az mind a tandijra és utazásra költöm, nem szoktam kérni. 5000-max 10 000 ft-ot tudok költeni a szülinapjára. ennyiből lehet vmi maradandót venni? gondoltam egy 50-es pohárra, de valami még mellé kéne azért.2012. szept. 5. 18:43
1/6 anonim válasza:
50-es pohár szerintem nem jó, nem lehet jó érezni, hogy "már ennyi" éves :) Nem szokott mondogatni valamit, amit szeretne ? Annyi pénzből már ékszert is lehet venni.
2/6 anonim válasza:
Olcsóbb férfiprostit egy órára.
3/6 A kérdező kommentje:
ékszert apukám vesz neki. én meg nem tudom mit, apa meg ugye nem veszi el tőlem a pénzt, hogy megfelezzük.
2012. szept. 5. 20:06
4/6 anonim válasza:
50 szál virágos hatalmas csokrot. Garantálom, hogy anyukád elalél tőle! ;)
5/6 A kérdező kommentje:
csak az nem maradando, viszont nem rossz ötlet, igaz lány vagyok.
2012. szept. 5. 21:15
6/6 anonim válasza:
Hogyne lenne maradandó! Az élmény mindig a legtartósabb ajándék! Ilyet pedig nem kapott szerintem senkitől. Vagy tán a huszadikra, de az biztosan nem volt ilyen látványos, mint ez lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!