16. szülinapi buli? 16/L
Pár nap múlva tartanék egy kisebb bulit otthon. A legjobb barátnőmet és a legjobb fiubarátomat hívnám meg. Arra az estére a szüleim felajánlották hogy elmennek otthonról mondjuk moziba vagy ilyenek...
Szerintetek ez így jó ötlet? Vagy túl kevesen lennénk? És milyen játékokat próbáljunk ki? Persze vízipipa és pia is lenne.
Előre köszönöm a normális válaszokat:)
És ez mégis hogy a búbánatos jófenében jön az egészség témakörben?
Szerintem vízipipa meg pia helyett az értő olvasást gyakorold.
hát ha úgy is legjobb barátok vagytok akkor töltötök együtt éppen elég időt, és ha már itt a lehetőség akkor én hívnék még néhány embert hiszen hárman bármikor összejöhettek egy ilyen programra
de végsősoron rajtad áll, hogy milyen bulit szeretnél, ha úgy érzed, csak velük akarod tölteni a szülinapod akkor legyen úgy, de gondolom 16 évesen már csak el tudod dönteni, hogy mit szeretnél
az pedig hogy mi jó ötlet az csak rajtad meg a társaságon múlik, hogy mit szerettek csinálni
A 2-es jól eltévedt,na mind1
Szerintem max5-6 emberke legyen,rendeljetek kaját,nézzetek valami jó filmet,lehet esetleg szexelni is,a lényeg,hogy egyben maradjon a lakás :))
A negatív válaszolóknak:
Miért mit csináljon annyi idősen??? Legózzanak vagy mi a kuki? :D
Amúgy a gumcikrot vodkával ajánlom, vagy van még egy ivósjáték a piramis.
Az első iszik egy kortyot aztán ő 2, így megy ez addig amíg ki nem dőltök.
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!