Mit készítsek édesanyám 35. születésnapjára?
Minden évben saját kezűleg készítem az ajándékot. Ez idén sem lesz másként. Egy részt, mert anya jobban örül neki, másrészt viszont le vagyok égve.
Anyum szakács egy bölcsiben, szeret olvasni, főleg Danielle Steelt. Együtt szoktunk sütit sütni, sokat honfoglalózik. Elrakja a virágokat, amiket kap, egy nagy vázában gyűjti a szárítottakat. Nagyjából ezek azok a dolgok, amihez tudnák valamit alkotni.
1.
Mondjuk készíthetnél neki egy színes képkeretet,benne egy közös fényképpel amin együtt vagytok.Nem kell hozzá más csak egy hobbiboltban kapható fakeret(önthetszt gipszből is formába,az viszont már macerásabb) vagy egy egyszerű,régi keret,amit már úgysem használtok.Fesd le amilyenre szeretnéd,vagy használj szalvéta technikát.Ki is díszítheted flitterekkel,gyöngyökkel vagy ami eszedbe jut.Én például zsirkrétákat ragasztottam rá szorosan ragasztópisztollyal,tuti siker volt.
Mellé,ha szeretnél egy kis süti,virág.
Kedves kérdező! :)
A lányom Veled egyidős és nemrég a 37. születésnapomra egy saját kezűleg készített ékszertartó dobozzal lepett meg, melynek nagyon örültem. :D Lehet, hogy az alábbi ötlettel tudok Neked segíteni:
A nagylányom barkács/hobbiboltban kapható dobozt lefestett, majd az általad említett szalvétatechnika segítségével a kedvenc virágom motívumát tette fel a dobozkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!