Milyen ajándékot adhatnék születésnapjára a kedvenc osztályvezetőmnek (főnökömnek), aminek örülhetne?
16 éves vagyok ő pedig 37.
Még diákként dolgoztam náluk és ő vezetett engem, legtöbbször ő adta a feladatokat. Az első napom volt életemben, hogy dolgozni mentem valahova és őt ismertem meg először. Neki köszönhetem, hogy az első munkahelyi élményem az életben pozitív lett.. Erről még nagyon sokat írhatnék a lényeg, hogy nagyon megkedveltem így gondoltam vennék valami ajándékot neki.
Ő a pékségért felelt és valamikor dolgozott velünk ott egész nap. (hátha segít valamit)
Nem szoktam nagyon ajándékot venni felnőttnek anyukámon kívül, így nem tudom mit adhatnék neki.
Elég nehéz úgy tanácsot adni, ha nem ismerem a főnököd beállítottságát, hobbiját, nemét ! Ráadásul a Te nemedet sem ismerem, és azt sem tudom, hogy csak munkakapcsolat, vagy más kapcsolat is van, volt e köztetek, mekkora összeget szánsz rá? Így csak tippet adhatok:
1./ Végy neki egy fém golyóstollat és gravíroztasd bele a keresztneved! /ára kb. 1500-2500 Ft./
2./ Vegyél neki egy rádióvezérelt faliórát, (az alaplapjára írass egy helytálló, 2 soros mottót, vagy a találkozásotok évszámát! /5000-11000 Ft./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!