Van ötletetek? Szülinapi ajándékot keresek hölgy számára.
Igaz még van bőven idő, de szeretnék mindent időben, a hölgy akit kedvelek kanadában él, február 10.-én lesz a születésnapja majd, de ahogy előbb emlitettem szeretnék mindent tökéletesen megoldani és ahhoz, hogy sikeres legyen a dolog időre van szükségem... Tehát egy kis filmről gondolkodom aminek tartalmát még magam sem tudom hogy mi legyen egyenlőre és mellé egy kisebb ajándékot amit elküldenék postán valamint az ajándék mellé rendeltetnék tesójával egy csokor virágot. Kérésem, hogy ha bárkinek bármilyen ötlete van a kisfilmel, az ajándékkal vagy éppen, hogy a virág konkrétan milyen virág legyen, az legyen szives megosztani velem :P és természetesen ha van teljesen más ötlet, hogy mi lenne még ezeknél is jobb amit tudnék neki ajándékozni 26. születésnapjára azt is szivesen fogadom :)
A válaszokat előre köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!