Anyukák! Ti örülnétek, ha szülinapotokra a lányok festene nektek egy képet, vagy rajzolna valami szépet?
Nagyon ,nagyon örülnék,,sőt ,most hogy az én gyerekeim felnőttek most is örülök ,ha valami szépet írnak nekem vagy esetleg készítenek valami egyedit.
A kisebbik fiam szerkezetlakatos és vasból csinált nekem egy szép szobrot amit ezüstre be festett. Utána csinált nekem egy gyönyörű gyertya tartót.És ha most jól sejtem egy franciaágyat hegeszt különleges kovácsolt vasból,mert már a matracot meg is rendelte hozzá.Mert a férjemmel nagyon szerettünk volna egy új franciaágyat. :)
Anyuka vagyok és a legkedvesebb ajándékaim, amit a gyerekeim készítettek/készítenek nekem és az apjuknak is. Ki nem dobnánk őket semmi pénzért.
Sőt! Ki van mind rakva: polcra, íróasztalra, szekrényajtóra kívül-belül, éjjeli szekrényre....ahová csak fér.
(Sajnos nőnek a gyerekek (15/13) és fogyatkozik az ilyen ajándékok száma.)
Igen, örülnék!
És megtapasztalhattam már ilyen érzést. Gyurmából,agyagozázásból
Bocs, rosszul kattintottam...
Tehát: Igen, örülnék!
És megtapasztalhattam már ilyen érzést. Gyurmából, agyagozásból, papírból és rajzokból gyermekeimtől kapott, saját készítésű ajándékokat évek óta őrzöm.
Ezek olyanok, amelyekben az igazi örömszerzés és szeretet fejeződik ki.
Gyerekként én is "gyakoroltam" ezt, édesanyámnak pl. tűk és cérnák tárolására alkalmas, papírból, vattából és textíliából készült kicsi dobozt készítettem nagy titokban, (a padláson varrogattam.)
Mindketten nagyon örültünk. Mármint a megajándékozott és a z ajándékozó.
Ez de hülye kérdés. Az anyukák biztos hogy örülnek ha a gyerekük fest nekik valami szépet.
Ha meg nem akk sztem igen megbántja a gyerekét és hát elég durva dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!