Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Titeket mennyire érdekel a...

Titeket mennyire érdekel a saját szülinapotok, mennyire ünneplitek meg? (20 felettieknek szól)

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 19:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

23:53

Mondjuk már elmúlt éjfél, de azért kapsz egy zöld pacsit ajándékként :D

2012. júl. 13. 00:04
 12/17 anonim ***** válasza:
8-as válaszolóval vagyok hasonló véleményen. Volt, hogy csak délután jutott eszembe. Nem érzem úgy, hogy különleges lenne ez a nap, vagy hogy nagy dolog az, hogy valaki élt 2X évet.
2012. júl. 13. 01:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel és nem is szeretem ünnepelni, de mégis nagyon megható volt, hogy mindenki olyan kedvesen megköszöntött otthon és a munkahelyen és a facebookon is, ilyenkor úgy érzem nem is érdemlem meg azt a sok kedvességet, szeretetet és fantasztikus, hogy milyen jó emberekkel vagyok körülvéve.
2012. júl. 13. 09:25
 14/17 anonim válasza:

#10. Boldog Születésnapot! :D

Amikor még kicsi voltam (12-13 éves) mindig vártam a szülinapomat, mert tudtam, hogy megint idősödtem egy évet. :) Ma már 10-ed ennyire sem várom, mint anno. Viszont így 18 után már saját magam vehetem meg a sört, amit megiszunk olyankor az egészségemre. :)

21.f

2012. júl. 13. 09:26
 15/17 anonim válasza:
18-ig jó volt. De utána azt ünnepeljem, hogy egyre öregebb vagyok? Hát nemtom..
2012. júl. 13. 11:47
 16/17 anonim ***** válasza:
A mi családunkban a felnőttek szülinapját is ugyanúgy szokás tortával, ajándékkal ünnepelni, mint a kisgyerekekét. Csak gyertyát nem kapnak annyit :) Ajándéknak hasznos dolokat szoktunk venni, konkrétan megkérdezzük a szülinapost, hogy mit szeretne.
2012. júl. 13. 12:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem már nem érdekel...
2012. júl. 13. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!