Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek gáz, ha a férjemne...

Szerintetek gáz, ha a férjemnek születésnapjára saját készítésű fotóalbumot csináltatok rólunk képekkel?

Figyelt kérdés
Esetleg valami jobb ötlet? Imádja a veterán autókat, a történelmet, az orvoslást! Segítsetek kérlek!
2012. jún. 28. 11:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én olyan albumot kaptam egyszer a barátomtól, hogy abban volt legalább 100 kép, és olyan volt az album, hogy mindnél volt hely, ahova írkált mindenféle közös emlékünket, vicces mondásainkat, amiket mindig emlegetünk, a képeken se csak mi voltunk (bár főleg igen), de volt mindenféle, ami fontos nekünk.

Szerintem ez igazán igényes ajándék volt, hisz nem csak bepakolta egy albumba aztán tessék ,ezen látszott, hogy volt vele munka rendesen.

Ha még meg van köztetek a szerelem, szerintem ilyesminek biztos örülne.

Bár lehet, hogy nincs oda az ilyesmiért(ezt igazából neked kell érezned, ezek a mindenféle fényképes ajándékok már nem a kreativitás jelképei, sőt nem is személyesek igazán, mint ahogy sokan gondolják, mivel néhány fényképet kell csak összeválogatni, onnantól megcsinálják mások... kb minden második ember ilyesmit ajándékoz a párjának). Lehet, hogy valóban az érdeklődésének megfelelő ajándéknak jobban örülne, táényleg jó lehet valamilyen régi autóról modell, esetleg elintézhetnéd neki valahogy, hogy egy ilyen kocsit kipróbálhasson a valóságban, ha még nem történt meg, vagy elvihetnéd oylan helyre, ahol ilyeneket láthat (nem tudom hogy megy ez, van e ilyen, nem vagyok benne ebben a témában). Kereshetsz érdekes történelmi könyvet neki, vagy éppen orvosit, amelyik területe foglalkoztatja...

2012. jún. 28. 12:10
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, a nők néha ilyen felszínesek.Mint mondottam,engem az se zavarna,ha semmit nem kapnék, de igen sokan a drága dolgokat preferálják.
2012. jún. 28. 12:13
 13/21 anonim ***** válasza:
Inkább egy finom vacsi, fürdés, masszázs, aztán mindent bele! Jobban fog örülni, mint egy albumnak, már bocs.
2012. jún. 28. 12:14
 14/21 anonim ***** válasza:
28%

Az ad férfinak ilyen ajándékot, aki nem ismeri a férfiakat.

A nőknek talán bejön az ilyen cukimuki romantikusság, ez a válaszokon is látszik, de a férfiak a praktikus dolgokat szeretik, amivel lehet valamit csinálni.

Tehát ne olyan ajándékot adj, ami neked tetszene, hanem olyat, ami neki.

Lesz veteránautó találkozó 30-án:

[link]

2012. jún. 28. 12:15
 15/21 anonim ***** válasza:
54%
A szex mint ajándék meg olyan ócska, hogy el se tudom mondani.Valóban inkább valami praktikus dolog kellene.
2012. jún. 28. 12:19
 16/21 anonim válasza:
szerintem nem rossz ötlet
2012. jún. 28. 13:10
 17/21 anonim válasza:

te ismered a ferjedet,nem mi.az enyém úgy lenne vele,mint itt írta valaki,mosolyogva megkoszonne,aztan menne a sarokba..anyosek,anyuek meg oda vissza vannak az unokajukrol készült fényképes dolgokert...szóval ez egyén függő...

amúgy néhányan irtatok,hha nem örül egy ilyen ajándéknak,milyen felszínes már a kapcsoat,hát én baromira nem érzem annak,de őszintén én sem örülnek az ilyen ajándéknak..én is az értelmes és praktikus dolgokat szeretem,inkább egy élmény(mozi,színház,barmi),mintsem meg egy dolog,aminek kereshetek helyet,és kb meg 2szer fogom elővenni életem folyamán..

2012. jún. 28. 13:23
 18/21 anonim válasza:
77%

Azon a lepusztult Audi 80-on felröhögtem! Megnézném a képét amint a tréler lehajítja a ház előtt:)))

Tessék bütykölheted! :)))

2012. jún. 28. 13:24
 19/21 anonim válasza:
59%
menjetek el egy olyan helyre ami közel al az erdeklödesi körehez pl muzeumba vagy kialitasra
2012. jún. 28. 13:41
 20/21 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, de a legjobb ha beleragasztgatod a képeket egy ilyen ragasztós (nem beledugós) albumba, és szép zselés tollal irkálsz bele személyes dolgokat.
2012. jún. 28. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!