Mit vegyek az osztálytársamnak?
Akkor ne egy tábla csokit vegyél neki, hanem mondjuk egy 4-es csomagolású Ferrerot, vagy ilyesmit. Az aztán olyan kevés csoki, hogy biztos megeszi gond nélkül.
Én - tapasztalatból - azt tanácsolnám, hogy nagyon nagy ajándékozgatásokba ne kezdj bele, mert hosszútávon az nagyon rossz lesz. Nem is biztos, hogy ő is akarja/tudja tartani a tempót, a végén még kínos is lenne neki. Pár év, és fogalmatok se lenne, mit vegyetek, meg milyen értékben... Jobb az ilyesmit el sem kezdeni. Tényleg tapasztalat, többször estem már ebbe a hibába.
A kis csoki viszont aranyos, figyelmes. Szerintem más nem nagyon kell, de ez nagyon jó. :)
Diabetikus csokit neki. Nem tudom mennyi penzt szansz ra, kicsit dragabb ugyan, de tuti meg fogja enni.
A körömlakk is jo ötlet, 300Ft-ert jokat lehet kapni.
De egy ötletes kepeslap is remek ajandek tud lenni. Latszani fog hogy gondolsz ra, de nem erzi kenyszeresnek a viszonzast kesöbb.
Végül egy telefonra akasztható mütyürt vettem neki, mivel csak most tudtam megnézni a válaszaitokat. >.<
Azért köszönöm! :) Amúgy örült neki. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!