Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Erotikus, szexi ajándék 18...

Erotikus, szexi ajándék 18 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Nemsoká osztálykirándulás és pont akkor lesz szülinapja. Nem vagyunk túl közeli kapcsolatban, de flörtölünk és látom, hogy bejövök neki. Nekem is ő.

Olyan ajándékra van szükségem ami magáért beszél, de nem ciki a többi osztálytárs előtt...

#ajándék #erotikus ajándék #szülinapra ajándék
2012. máj. 23. 14:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem irigyellek futottam már bele ilyen problémába.

Ha nem mindenképp te akarnád csinálni, azt mondanám, hogy vegyél neki valamit sex shopban, bilincset vagy ilyesmit, az poén a többiek előtt, levágja ő is aszitut (najó azt mondjuk mindneki), viszont elég elterjedt dolog, h ilyet kap valaki, szóval nem fognak hülyének nézni se :D Persze csak akkor ha acsaj elég belevaló szted és tudja majd kezelni a helyzetet :D

Ha mindneképp te akarod csinálni, akkor egy képeslap, vagy süthetsz neki valamit mondjuk. Vagy ha nagy barkácsember vagy, hajtogatsz neki fémből egy olyan kis virágot. Bár ez az utóbbi 3 elég nyálas sztem

2012. máj. 23. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!