Szerintetek jó ötlet a szülinapom előtt egy nappal eltüntetni facebookról, hogy mikor születtem, csak hogy megtudjam, hány igaz barátom van, akik tényleg tudják?
Lehet rossz kategória , elnézést kérek.
Az lenne a kérdésem , hogy mit gondoltok arról , hogy nem sokára lesz a szülinapom (hétfőn) és szeretném megtudni hány igaz barátom van , akik tudják , hogy mikor van a születésnapom ? Hülyeség ?
Előre is köszönöm !
magamról tudok nyilatkozni... még a sajátomat is elfelejtettem volna ha nem látom h facebook-on irnak
lehet h neked is vannak ilyen ismerőseid...
nem ebből fogod megtudni, kik az igaz barátaid.
(egyébként meg vannak akik már egy hete megkapták az értesítést, hogy közeleg a szülinapod.)
Állítsd át úgy az adatlapod h ne lehessen rá irni...
aki veszi a fáradságot h privátba irjon neked akkor valszeg ugaz barátod
igen ez marha nagy hülyeség
Fogalmam sincs, hogy mikor születtek a barátaim, a hónapot még megtudnám mondani, de a napot nem.
> szeretném megtudni hány igaz barátom van
Azt ebből nem fogod megtudni.
Nekem is hétfőn lesz a szülinapom :D
(Bocs az offért, nem bírtam ki)
Köszi az eddigi válaszokat !
Utolsó , neked pedig boldog szülinapot !:D
Ez jó ötlet,én is kíváncsi lennék rá,én is gondolkodtam,megcsináljam-e ezt.
Egy barátnőmről konkrétan tudom,hogy tudja mikor van.
Én végül meghagytam (két hete volt),sajnos egy közeli ismerősöm nem írt,akitől vártam.
Mondjuk tényleg nem ettől függ az igaz barátság,mégis rosszul esett ez,mivel tavaly írt,én is az övére,valahol gesztus értéke van.
Nyilván tőle nem várnám el,hogy tudja,mégis...olyan rossz érzés,h látta kiírva,és mégsem írt...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!