Mi változik meg 18 évesen?
Figyelt kérdés
Írok egy listát, hogy miket lehet megtenni 18 évesen, amit előtte nem lehetett. Eddig ennyi van meg: alkoholt fogyasztani, szavazni, szerencsejátékozni, szórakozóhelyre bemenni. Segítenétek, van még valami? :)2012. márc. 25. 20:00
11/18 anonim válasza:
Papíron felnőttnek számítasz, agyilag, meg ki tudja...
13/18 anonim válasza:
Pl ha lefekszel egy 16 éves lánnyal és kitudódik mehetsz köcsögnek a börtönbe!
Boldog születésnapot!
14/18 anonim válasza:
önálló keresetet szerezni, nem kell többet tanulni, könnyebben kapsz engedélyt szülőktől, hogy kimaradj egész este, cigit venni
15/18 anonim válasza:
13-masnak nincs igaza.
Segíthetsz ügyeket intézni a szüleidnek meghatalmazásos papírral. Dönthetsz pénzügyekben.
16/18 anonim válasza:
16? hülyék... 14 év felett korlátlanul baszhatsz akárkivel, feltéve hogy mind2 fél beleegyezett
17/18 anonim válasza:
Ha a szülőknek elege lesz belőled szó nélkül kivághatnak otthonról, jogilag megtehetik.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Nem hinném, hogy lefeküdnék egy 14 év alatti lánnyal, hisz én is lány (most már nő) vagyok. :P Az jutott még eszembe, hogy vért is csak 18 év felett lehet adni.
Egyébként vettem sört és kaparó sorsjegyet, de sehol nem kérték a személyimet... :( :D
2012. márc. 27. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!