Tudom, már többen feltették a kérdést előttem, de mit gravíroznátok a párotoknak ajándékozott ékszerbe?
Régebben már 4-en is feltették ezt a kérdést, de nem találtam köztük olyan hozzászólást, amit hasznosítani tudnék.
A monogramjainkat nem szeretném, a kapcsolatunk kezdődátumát sem, azt sem, hogy Szeretlek, Imádlak, örökké együtt, stb. Egyrészt már van monogramos nyakláncunk, másrészt (szerintem) egy férfi nem szívesen visel nyálas szövegeket tartalmazó ékszereket.
2 éve vagyunk együtt, egy komoly kapcsolatról van szó.
Azért kérdezősködöm itt is, mert a legjobbat szeretném kihozni az ajándékból, hogy ne kelljen eljátszania, hogy tetszik neki.
Ami egész elfogadhatónak tűnik, az a "Maradj enyém!", bár ebben is bizonytalan vagyok, hogy mennyire feszegeti a nyálasság határát...
Ha valakinek van valamilyen jó ötlete, segítsen nekem! Férfiak is hozzászólhatnak a témához, mi az, amit ők szívesen látnának karkötőiken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!