Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek a barátnőm születés...

Mit vegyek a barátnőm születésnapjára?

Figyelt kérdés

Most lesz 17 éves. Nem vagyunk a legjobb barátnők, de nagyon közel áll hozzám. :) Ezt csak azért mondom, mert nem szeretnék ilyen 'best friends'-es dolgokat venni. Valami ötleteset szeretnék. Már kapott tőlem sok ékszert, közös képes ajándékot is. Nem tudom mit vehetnék. :/ Amire gondoltam kb 2000 Ft értékű.

Jövőhét szombatra kellene. Előre is köszi!:)

2012. márc. 12. 18:06
 1/1 anonim válasza:

Az ajándék kiválasztásánál általában figyelembe kell venni a másik személyiségét is, hisz mindenki másnak örül. Pl.: gyűjt-e valamit, esetleg van-e valamilyen szenvedélye. Ha szereti a vicces dolgokat, akkor jópofa ajándékkal is meglepheted. Egy pólóval, amin humoros felirat vagy kép van. Ha intelektuális személy, vehetsz könyvet, de mivel nem ismerem, vegyük az általános ajándékokat, amelyeknek minden lány örül (legalábbis a nagy részünk)

Gyertya, füstölő, plüssállatka, CD, kispárna, sál, szuvenír, telefontartó, akkor az a kis izé, ami lóg a telefonon (valamilyen dísz, bocsi nem tudom a nevét :D)

És ugyebár vannak a hasznos ajándékok, amire tudod, hogy szüksége van. Ezek az arc- és testápolási termékek. Nagyon jó akciók vannak manapság, így két ezer forintból is összetudsz hozni egy igazán szép kis csomagot.

2012. márc. 20. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!