20. szülinap fiúnak. Mi lenne jó ajándék?
Inkább ide sorolom fel az ötleteimet, mielőtt valaki lehurrogna értük.
Mennyire gáz ha egy nagy plüsst veszek fiúnak? Én imádom a plüssöket, és nekem nagyon sok van. De nem akarok olyat adni neki, ami nekem tetszik, de neki nem tetszene.
Meg tortára gondoltam még. A torta ötletem biztosan tetszeni fog neki, mert teljesen hozzá illő mintás lesz.
De ezeken kívül nincs más ötletem. Ha a plüss nem jó? Valami egyedit szeretnék adni.. ötletek?
L/18
szerintem,kérdezd ki trükkösen!:D Kérdezd me gtőle,hogy milyen cuccai,játékai vannak! :D Hátha onnan nyersz ötletet.
Pl: Ha van egy Harry Potter könyve,mondjuk az első rész,és imádja,akkor vedd meg neki a második részt! :D
Az első válasszal sokra nem mentem..
Második válaszoló. már majdnem jó, csak annyira utál olvasni, hogy még mérges is lenne ha könyvet vennék :D Inkább az elektrotechnikai dolgok érdeklik. Én pedig nem nagyon értek ezekhez (: És nemigazán mond semmit, amire szüksége lenne, vagy szeretné. Még csak 4 hónapja vagyunk együtt, ugyhogy fogalmam sincs mi lenne jó..
www.bigyoshop.hu itt rengeted érdekes és hasznos, haszontalan bigyót találsz, ami még nekem is tetszik, és jopofa:D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!