Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » VALAKINEK VAN JÓ ÖTLETE?

VALAKINEK VAN JÓ ÖTLETE?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon kedves nő barátom akinek a jövő hónapban lesz a szülinapja. Nem régen lettünk barátok kb. egy éve, ezért még sok mindent nem tudok róla. Szeretnék neki örömet okozni vicces vagy megható ajándékkal de nem akarom, hogy úgy tűnjön szerelmes vagyok bele.

Ő CSAK EGY IGAZI BARÁT!

Milyen ötletek vannak?

2012. febr. 10. 18:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy nagyjából miket szeret? Pl én gyűjtöm a zoknikat imádom őket de sosincs olyan amit éppen fel akarok venni .....na ő mit szeret? állatok? házba dekorációk? nincs éppen elromolva a kávéfőzője? könyv...DE ha befizeted egy manikű-pedikű- masszázs szalonba annak minden nő örülne:) bár az utolsó kicsit durvább barátoknak :)de te tudod hogy ő ugyan hogy venné fel magára
2012. febr. 10. 18:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Én valami személyesebbet szeretnék neki adni amitől megáll benne az ütő.

Valami egyedit és nem pl. könyv, pedikür stb.

2012. febr. 10. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!