Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Hol tudok venni vagy rendelni...

Hol tudok venni vagy rendelni olyan tortát amibe belebujik valaki? (mint a filmekben) 16L

Figyelt kérdés
nah szwal.. baratnomnek szülinapja lesz, és sztem szupi lenne ha a tortából kibujna a pasia.baratnom ulne kozépen bekotott szemmel,és a tejszinhabot nyalogatná róla a pasi mikozben boxerban táncol.. csak az a kérdés hogy hol vegyek ilyen tortát ? egyáltalán mibol van az? csináltassak?rendeljek?csak filmekben láttam még ezt.. hogyis van ez?
2012. jan. 14. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Igen én is láttam a filmekbe ilyet de ne tudom hogyan lehetne kivitelezni.

Mi lenne ha inkább "vennél" egy nagy kartondobozt, abba "beleülne" a pasi, becsomagolnád szépen, egy nagy piros szalagot is tennél rá, s a barátnődnek kellene kicsomagolni, vagyis a masnit széthúzni, s előbújna a pasi??

Amúgy megvan már a pasi "áldozat"?

2012. jan. 15. 09:16
 2/4 anonim ***** válasza:

ha rendes tortából akarod, még akkor is ha egy doboz a közepe, ez egy kisebb vagyonba kerülne. szerintem egy 10-15 tortányi sütemény lenne meddigre csak körbe tudnák vonni.

ezt szerintem akámelyik cukrász megcsinálja, de rengeteg pénz.

Szerintem is sokkal jobb ötlet, a dobozból kiugrás stb...

Meg ez tejszinhabot nyalogtaom róla bekötött szemmel, nem egy parti közepére való, hanem mikor ök kettesben vannak.

2012. jan. 15. 10:45
 3/4 anonim válasza:
Hát nálunk ezt úgy oldották meg a barátnőim, hogy egy dobozba szállt be a barátom, telekenve nutellával, és a dobozt csomagolták be nagyon szépen. Levettem a tetejét, és kiugrott belőle, nagyon megijedtem xDDD Szegény meg szét is fagyott, volt maximum 10 fok :D
2012. jan. 17. 14:29
 4/4 anonim válasza:

Nah… Ha te igazi tortát szeretnél, megcsinálják cukrászok , de nagyon kölcség vetéses!

De jó a másik is a dobozos is!De ha te tortánál akarsz maradni akkor :

Ha kerek tortát akarsz akkor keresel egy nagy egy közepes méretű és egy kicsi dobozt hogy beleférjen a pasi!az alsónak és a középsőnek levágod a tetejét a kicsinek a tetejét középen egyenes csíkot vágsz bele és FÉLIG a kör szélén vágd el mindkét oldalán ugy hogy ne esenle semelyik így ki tud

”ugrani” és hogy pénzt takaríts meg néz utána valamilyen habnak,máznak meg veszed az alap anyagot és meg csinálod bekened ezt a karton ”tortát” és díszitheted akkár hogy !

Utó írat: a legnagyobb karton körnek az aját is vágjátok ki hogy a pasira raghasátok!de négyszögletü torta is lehet!Szia!Remélem rájösz hogy csináld!

2012. jan. 21. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!