18. születésnapra reálisan mennyit költenél?
Ez mindig a VANtól függ.
Nekem 20000...
Nekünk haverommal 100-100 eu-ra jött ki. Fel van háborodva, hogy olyan sok, mivel ő 60-60 eura gondolt. 30 személynek...
Ugyan...
Ezek szerint buliról van szó?
Kaja, piaköltség csak annyi, mint egy bármilyen más házibulin, hacsak nem rendelsz extrákat.
Józsibarát baromi vicces.
Én kaptam egy szolid tortát, igaz, magasabb és nagyobb volt, mint a szokásos torták. Eljött a család, megállapítottuk, hogy ezt is megértük, és ennyi. 3 hónappal előtte halt meg a nagymamám, akit nagyon szerettem, nem volt kedvünk jobban ünnepelni. Feketében gyászoltunk mind.
Családi körben egy vasat sem költöttem, és ez történt: apám szerzett egy tortát, illetve anyám-apám-húgom közösen adtak 2 db könyvet és két csomag ágyneműt. Anyám nagynénje meg egy szendvicssütőt és néhány konyharuhát. (Mivel egyetemre mentem, kollégiumba/albérletbe kellett az ilyesmi...) Átlagos születésnap volt, egyébként. Mint a többi, azelőtt.
Haveri-baráti körben úgy volt, hogy nem vittem túlzásba, nem is lett volna nagyon miből... meghívtam 4 barátomat, jófejek voltak, hoztak maguktól egy-egy üveg Martinit, bort, Jägert... Valaki sütött egy gyümölcstortát. Én meg két tepsi pogácsát, annak az anyagköltsége volt annyi, amennyi. Illetve sört vettem, fejenként 2-t, ergo 10 darabot. Kész.
Na, szóval nem fájt ez anyagilag olyan nagyon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!