Ha lány vagy szerintem várd meg az ágyban teljesen meztelenül és csak mondj ennyit neki, ÉS MOST TELJESÍTEM EGY KIVÁNSÁGODAT! Ha a golyói a helyén vannak tudja mennyit ér egy ilyen ajándék. Ha nem, vagy esetleg pasi vagy, egy hónapnyi wow előfizetés megteszi majd a hatását.
2012. jan. 5. 08:51
5/14 anonim válasza:
Teljesen egyett értek az előzővel szólóval, már 15 vagy, ilyenkor már szexuállisan aktívnak kell lenned hogy később ne légy nyomi... Bármit veszel, 1 zsuvit, és tegyél magadra egy masnit hogy a tiéd vagyok ma :)
2012. jan. 5. 10:53
6/14 anonim válasza:
vagy köss egy masnit magadra. vagy sújzókat.. ha nem sportol fiú létére akkor eléggé gyenge egy ember lehet..
2012. jan. 5. 19:35
7/14 anonim válasza:
én ezeket szoktam neki venni (de mi már jó ideje együtt vagyunk) :
- kedvenc parfümje
- amit éppen akkor akar és áradozik róla
- kari ajándék szokott lenni egy saját készítésű naptár amin a mi fényképeink vannak. sztem az egy jó ajándék még most is!
- karkötő, óra
- ruha :)
- de ha jól megleped az ágyban ;) az is jó terv!
2012. jan. 5. 19:40
8/14 anonim válasza:
ha ezt a kérdést itt kell feltenned akkor ez nem szerelem. szakíts, MOST.
2012. jan. 5. 20:17
9/14 anonim válasza:
kotongot
2012. jan. 6. 21:12
10/14 N.Balu válasza:
Nem akarok ítélkező barom lenni, de ha a pasid 15 éves, akkor hány éves lehetsz te? Semmi közöm hozzá.
Ne vegyél neki semmit, ha még nincs jövedelmed. Az ajándék lényege, hogy azt adod a szeretett lénynek, amit te szereztél meg. Neked is jó lenne, ha lenne, de mégis, inkább Neki adod. Ettől értékes.
Forgasd fel egy kicsit az életét. A születésnap, az az élet ünnepe. Ha kimutatod, hogy örülsz annak, hogy Ő létezik, az nagyon jó lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!