Tényleg nem illik kést, kardot meg ilyesmit venni valakinek?
Figyelt kérdés
Mert állítólag az elrontja,"elvágja" a kapcsolatot? És hogy azt nem illik.
Csak mert a barátom nagyon szereti a késeket meg ilyesmiket és úgy vennék neki majd egyszer de mindenki azt mondja hogy ne mert rosszat jelent stb stb:/
2012. jan. 2. 13:06
1/12 anonim válasza:
Tényleg. De még ollót és tűt sem. Ezt a kérdést úgy szokták áthidalni, hogy a megajándékozott ad érte egy-két forintot, mintha megvenné az ajándékát.
2/12 anonim válasza:
Igen, egy forintot kell érte kérni legalább. (Ma ugye az ötforintos a legkisebb, szóval azt.)
3/12 A kérdező kommentje:
De jóó:D
Köszönöm szépen mindkettőtöknek:)
2012. jan. 2. 13:30
4/12 anonim válasza:
Hát én ilyenről még nem hallottam, kicsit a babona határait súrolja ez a dolog. Vedd meg neki nyugodtan, ha el lesz "vágva" a kapcsolat, az nem a kés miatt lesz.
5/12 anonim válasza:
Hülyeség. Én is örülnék az ilyesminek, a babonákat meg hülyeségnek tartom, aki meg hisz bennük, azt egy kicsit butának...
6/12 anonim válasza:
Természetesen "babona", de emellett ez egy szokás. Pont olyan szokás, mint ahogy szülinapra ajándékot adunk. Nyilván én sem hiszek benne.
7/12 anonim válasza:
Sokkal jobb, ha szexben fizet a pénz helyett.
8/12 anonim válasza:
És a szex után ad 5ft-ot,az aztán!!Mert így illik.
9/12 anonim válasza:
én ezt csak bicskával ismertem, hogy fizetni kell érte.
nyilván ebben is van némi furcsaság, mert például nincs olyan, hogy esküvőre nem lehet adni evőeszköz készletet, abban pedig van kés.
10/12 anonim válasza:
A barátnőmtől egy gyönyörű kézműves bicskát kaptam karácsonyra, ez volt életem legszebb ajándéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!