Milyen ajándék lenne ideális a szülőtől egy 13 éves szülinapos lánynak?
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 18:48
1/6 anonim válasza:
Szerintem póló ,DVD vagy akár Laptop
3/6 anonim válasza:
Vibrátor??? Az kicsi perverz lenne egy szülőtől, az ráér majd 18 éves korára... (főleg ha szűz), de szerintem amúgy vmilyen ékszer, minnél személyesebb annál jobb, főleg ha szülőtől kapja az ember...
4/6 anonim válasza:
Telefonfeltöltés, póló, naci, MP3 (vagy hasonló cucc)... Ezek mennek nálunk :) De a ruhát mindenképp vele együtt válaszd ki, mert amit Te veszel, úgysem fog neki tetszeni :) Tapasztalat....
5/6 valaki : válasza:
Attól függ mi érdekli. Pl engem hidegenhagy az a zene,amit mp3-ra szokás rárakni,meg ilyenek. Szerintem figyelgesd, esetleg kérdezz rá,de aztán vezesd félre,hogy meglepi legyen ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!