Mondanátok nekem nagyon tuti ajándékötleteket az egyik legjobb barátnőm 18. szülinapjára?
Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 15:58
2/7 anonim válasza:
Hát nézd ez elég nehéz így megmondani. Neked kell ismerni, de ha nagyon nem tudsz mást akkor egy kis plüsst ami rá jellemző vagy a kedvem meseszereplője egy pezsgővel.
4/7 anonim válasza:
bigyoshop.hu
www.ajandeknonek.hu
www.meglepkek.hu
Ezeken az oldalakon biztos találsz valamit jópofaságot.
5/7 anonim válasza:
Sapka-Sál-Kesztyű szett.....hahaha!
Ezzel tudod a legjobban meglepni, mert nem ilyenre számít.
Viszont nagyon előnyös és egészséges dolog.
Ékszert sem tudnál venni megbeszélés nélkül olyat ami tutira tetszik Neki, akkor meg mindegy....
A figyelmesség a jószándék, a figyelmesség a fontos, főleg barátok között.
Szerintem egy díszdobozos desszert is ugyan úgy hatna, mint bármi drága dolog. Üdv.
6/7 Kobuta válasza:
Szia! Szerintem nagyon bejönnek az "élményajándékok". Ez is pénzfüggő lehet, de érdemes gondolkodni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!