Mit kérjek a születésnapomra?
Figyelt kérdés
Semmi ötletem sincs, hogy mit kérjek a barátomtól. Ruhám, ékszerem rengeteg van, ha könyv kell azt megveszem. Laptoptáskára gondoltam esetleg, vagy hasonlóra, viszont hiányt semmiben sem szenvedek. Megvan mindenem.2011. nov. 17. 20:06
1/5 anonim válasza:
Akkor valami élményt kérj, vagy olyat, amire nem szívesen költenél (masszázsbérlet, stb).
2/5 anonim válasza:
ne kérj semmit. Várd meg mit kapsz és örülj annak.
3/5 anonim válasza:
Szerintem se Te kérj, hanem ő lepjen meg. Én legalábbis azt szeretem, amikor meglepi lesz:)
Persze volt, amikor megbeszéltük. Pl. ruhákat kaptam, s azt együtt vettük meg.
4/5 anonim válasza:
szerintem semmit, majd Ő meglep, de ha mégis szeretnél valamit, kérj parfümöt. :) az a legjobb szerintem. =)
5/5 anonim válasza:
Kérj tőle hiányt, mert az még ezek szerint nincsen.
Vagy esetleg egy dízelmotoros vibrátort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!