Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyünk anyunak szülinapjá...

Mit vegyünk anyunak szülinapjára? Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Apunak sincs ötlete meg nekünk sincs. Anyu 39 éves lesz, én 17, tesóm 14, apu 45, és a barátom meg 19. Csak azért írtam, mert hátha ez is szükséges lenne... :)
2011. nov. 16. 16:55
 1/4 anonim válasza:
61%
sajnos a válaszhoz kell még a nagyszülők életkora, a bankszámlaszámod kóddal eggyütt, szempillád színe és a bizonyítványod átlagának négyzetgyöke... eme fontos adatok nélkül lehetetlen válaszolni. :D
2011. nov. 16. 17:30
 2/4 anonim válasza:
amúgymeg ruha,parfüm,ékszer,kozmetika,könyv... ezek univerzális ajándékok.
2011. nov. 16. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi ilyet csináltunk nővéremmel.

Összegyűjtöttük az összes régi,mostani fényképeinket,anyum kiskori képeit, lett vagy 300. Beszkenneltük és egy programmal megcsináltuk ilyenre

[link]

Persze a nagykép nem ez :)

Aztán kinyomtattuk neki. Azóta is féltve őrzi, nagyon tetszik neki :)

A program neve Edda Mozaik

2011. nov. 16. 17:50
 4/4 anonim válasza:
Tudom, hogy elavult már a kérdés, de minden évben van az embernek születésnapja. :) Én idén wellnessnapokkal lepem meg a szüleimet. Most fogom nekik odaadni, anyunak aug végén van, apunak meg szept elején. Azért adom előre, hogy el tudják dönteni mikor akarnak menni, meg ki tudják alakítani.
2013. aug. 24. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!