Neni83 kérdése:
Milyen extrém meglepetés program legyen egy szülinapon?
Figyelt kérdés
Házibuli ,kerti party lesz egy olyan kislánynak (10) ,akinek soha nem lehetett.Nagyon emlékezetest szeretnék,programokkal.De mi legyen az?
Lesz medence,meg falfestés spray-vel....valami egyedi vagány ötlet még?
márc. 16. 06:41
11/15 anonim válasza:
Attól függ a kislány miket szeret. Lehet hogy ebben a korban pl egy bohócot vagy egy arcfestést már nem tartana menőnek (pedig amúgy az arcfestést ajánlanám, ha van ügyes kézügyességű a családban mondjuk) vagy lehet venni ilyen csillámtetkó készítő szettet, elég jó árban vannak és az menő lehet
12/15 Kései Sirató 

válasza:

Oda szerveznék egy vattacukor árust, és minden gyereknek készítene sok-sok vattacukrot. Nekem anno 10 évesen ez lett volna a csúcs.
13/15 A kérdező kommentje:
10-es kommentelő
Nagyon szerényen él a családjával,sokat adakozunk nekik.Nagyon szeretne bulit,de mondta,hogy ez neki soha nem lehet.Így gondoltam,hogy nekem ez lenne az ajándékom,hogy nálam megszervezem 🙂
márc. 25. 08:14
14/15 NTBS 

válasza:

Akkor szerintem nem kell extra. Önmagában óriási élmény lesz.
15/15 anonim válasza:
Rövidebb időtartamú szabadulószoba otthon elkészítve. Nyilván 10 éveseknek nem olyan bonyolult feladatokkal, a végén pedig kapnak ajándékot. Vagy lehet ez kincskeresés is. Illetve pinyáta, az nagy buli lenne nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!