Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » A páromnak most lesz a 20....

A páromnak most lesz a 20. születésnapja, semmi ötletem sincs, hogy mit kellene neki. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Több, mint másfél éve vagyunk együtt és minden ötletem most a decemberi névnapjára és karácsonyra ment el. Azt mondta nem kér semmit, nem szereti az óriási dolgokat. Van egy ikertesója, ő is fiú mint a párom és ő elvileg a barátnőjétől valami egy napos utazást ad,amit nekem sem mond el, mert hogy meglepi… ezek után nem kellene utazásban gondolkodnom, mert mintha lemásolnám és nem lenne saját ötletem. Segítsetek!

dec. 28. 23:12
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj neki bármikor beváltható kuponokat, olyasmikkel, amiket ő is szeret, és neked is vállalható.

Pl. A kupon beváltásakor megsütöd a kedvenc sütijét, rendeltek kaját, elmentek moziba.

Ha szeret nem fog vele visszaélni, de neked is tartanod kell, hogy beválthatja bármikor... :)

dec. 28. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!