A páromnak most lesz a 20. születésnapja, semmi ötletem sincs, hogy mit kellene neki. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Több, mint másfél éve vagyunk együtt és minden ötletem most a decemberi névnapjára és karácsonyra ment el. Azt mondta nem kér semmit, nem szereti az óriási dolgokat. Van egy ikertesója, ő is fiú mint a párom és ő elvileg a barátnőjétől valami egy napos utazást ad,amit nekem sem mond el, mert hogy meglepi… ezek után nem kellene utazásban gondolkodnom, mert mintha lemásolnám és nem lenne saját ötletem. Segítsetek!dec. 28. 23:12
1/1 anonim válasza:
Csinálj neki bármikor beváltható kuponokat, olyasmikkel, amiket ő is szeret, és neked is vállalható.
Pl. A kupon beváltásakor megsütöd a kedvenc sütijét, rendeltek kaját, elmentek moziba.
Ha szeret nem fog vele visszaélni, de neked is tartanod kell, hogy beválthatja bármikor... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!