Barátnőnek 40.. szülinapra mit tennétek egy vicces elsősegélydobozba, és miért?
Egy ilyet találtam a neten:
A táska tartalma:
1 db nagyító, ha már a látásod nem tökéletes
1 db vészjelző síp, ha már senki sem néz rád
1 db gyógyszeradagoló, hogy tud, hogy mi vár rád
1 db névjegykitűző, hogy ne csak öregnek szólítsanak
1 doboz évszámkonzerváló mentolos cukorka
Valami hasonlót akarok összeállítani. Mit tennétek bele, és miért?
Igen, fog kapni ezerszer jobb ajándékot is. Ez a bulin amolyan kis vicces plusz. Lehet, hogy nagyon gagyi, meg ilyenek, de szereti az ilyen kis vicces gagyiságokat.
A bulin meg ott lesznek a férjek is, így a vetkőzős srácok kilőve.
Egyébként nem értelek titeket. Nem minősítést kértem, nem ajándékötleteket, az van normális, ismerve az ünnepeltet.
Ez amolyan bulin humoros apróság, utalva a korára. Ugyanígy lesz gagyi kötény, szalag, és társai is. Mert van, aki szereti. De majd a kedvetekért megmondom neki, hogy ne akarja jól érezni magát a saját szülinapi buliján, mert az túl gagyi. Ja, mégsem...
Tudom, hogy a fent leírt szövegek sablonosak, ezért akarom inkább egyedileg összerakni, és ehhez szeretnék ötleteket, ha tud valaki adni, mivel az alap koncepció tetszik, és tudom, hogy az ünnepeltnek is tetszeni fog. Ennyi.
Köszönöm, ha valaki ebben tud segíteni. Aki meg ilyen gagyiságokkal nem tud szórakozni, az nyugodtan lapozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!