Melyik lenne jobb?
Sziasztok,
A barátom 38. születésnapját ünnepeljük november végén, és gondolkoztam ajándékon. Mivel ő inkább az élményszerű ajándékokat kedveli, így inkább ilyenre gondoltam. Alapvetően mindenre nyitott.
Az egyik ötletem a városligeti hőlégballonozás volt.. Bár az elvileg csak 15 perc sajnos (fel- és leszállással együtt), így nem tudom mekkora élmény lenne.
A másik ötletem az lenne, hogy találtam egy kerámiaboltot itt Budapesten, ami úgy működik, hogy foglalsz asztalt, bemész, választasz valami kerámia tárgyat (tányér, mélytányér, bögrék stb) és kidekorálod az ottani festékekkel meg egyebekkel, ráégetik és ennyi. Az utóbbit látom jobb ötletnek, mert egy “fizikai” ajándékkal is gazdagodunk, és talán tök jó páros program:)
Ti melyiket választanátok? Vagy van jobb ötletetek?
Köszi!
November végén a ballonozás necces, időjárás függő. Én augusztusban akartam ezt édesanyámnak adni, de úgy jártunk vele, hogy előző nap is még azt írta, hogy minden ok, aznap reggel indulásnál meg már ki volt írva, hogy a szeles idő miatt nem száll fel... így odalett a születésnapi program.
Ugye az, hogy földfelszínen szellő van, az odafent jelenthet veszélyesen szeles időt. Ilyenkor késő ősszel pláne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!