Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Volt már veletek olyan hogy...

Volt már veletek olyan hogy elfelejtettétek hogy mikor van a saját szülinapotok?

Figyelt kérdés

okt. 27. 20:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Volt

Vagyis...

Március elsején van a szülinapom, és valamiért azt hittem, abban az évben pont van február 29, így tök meglepődtem, amikor anyukám hozta a tortát😂

okt. 28. 15:18
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
okt. 28. 18:50
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

Nem.

Vagyis... valaki megkérdezte, és egy pillanatig nem ugrott be. Nem tudom, számít e. :D

okt. 28. 20:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Számít. :)

Aki elfelejtette, az is csak átmenetileg felejtette el, nyilván. :)

okt. 28. 20:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én mindig megünneplem magamban akkor is, ha nem köszönt fel senki. Szabadnap, program, ajándék.
okt. 30. 17:47
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

"Nem. Én mindig megünneplem..."

De nem volt olyan sose, hogy olyan sok dolgod volt, hogy nem jutott eszedbe aznap reggel, és így meglepetésként ért, amikor valaki felköszöntött? Szerintem itt többnyire erről van szó, amikor azt mondja valaki, hogy vele volt ilyen.

okt. 30. 18:54
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
Szülinap nem, névnapot rendszeresen.
okt. 31. 17:58
 18/21 Derjaderja ***** válasza:
88%
Igen, amikor a kislányom 2 hónapos volt. Ültem a konyhában a babával, a párom behozott egy tortát, én pedig csodálkoztam, mért ünnepeljük meg a kethónaposságàt, eddig nem volt erről szó.
nov. 1. 16:16
 19/21 anonim válasza:
100%
Nem volt ilyen
nov. 3. 09:35
 20/21 anonim ***** válasza:
82%

"Igen, amikor a kislányom 2 hónapos volt. Ültem a konyhában a babával, a párom behozott egy tortát, én pedig csodálkoztam, mért ünnepeljük meg a kethónaposságàt, eddig nem volt erről szó."

:))))))))

nov. 3. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!