Mit vegyek a férjemnek szülinapjára? Most született gyermekünk.Nem nagy dologra gondolok.Szeret gitározni
Figyelt kérdés
okt. 4. 23:44
1/15 anonim válasza:
Ha ennyire nem ismered a férjed, akkor kérdezd meg tőle.
3/15 A kérdező kommentje:
1#,de ismerem a férjem de nem hétköznapi dologra fobdoltam,hogy veszek egy parfümöt vagy egy pólót,hátha másnak van valami egyszerű és nagyszerű ötlete,sose voltam jó ilyesmiben 2# csak,hogy nem tudom valami gyerekkel kapcsolatos dolgot vagy magamse tudom
okt. 5. 00:26
4/15 anonim válasza:
Személyre szabott gitárpengető: Készíttethetnél egy gravírozott gitárpengetőt a gyermeke nevével, születési dátumával vagy egy kedves üzenettel. Kicsi, de személyes ajándék, amit használhat is, ha gitározik.
Gitárállvány, babaképpel: Egy egyedi gitárállvány, amelyre egy közös családi képet vagy a babáról készült képet gravíroznak.
(ChatGPT)
5/15 anonim válasza:
Szerintem beszélgess vele, hogy mire volna jelenleg szüksége.
Hogyha ismered, meglepheted koncert jeggyel, társasjátékkal, színház jeggyel, de egy mindennapi használati tárgy is teljesen jó lehet, pl egyedi póló, hőváltó bögre, stb.
6/15 anonim válasza:
#4 Válaszoló egyedi gitárpengető ötlete alapján:
8/15 anonim válasza:
Nekem is a gitárpengető jutott rögtön eszembe.
Koncert, ha lesz mostanában valami jó, amit szeret.
9/15 anonim válasza:
Innen letoltesz mondjuk 50-100 oldalt, kinyomtatod, elviszed egy konyvkotohoz, bekotteted, es ez az egyedi konyv az ajandek. A letolteseknel figyelj a szerzokre, hogy olyanokat tolts le, akiket szeret.
10/15 anonim válasza:
Az enyém soha nem örül semminek. Neki minden kevés, nem azt akarta, nem tetszik, nem úgy akarta stb. Ezért már nem veszek neki semmit. Mindig meg van kérdezve, hogy szeretné a szülinapját ünnepelni. Egy tipikus boldogtalan, kielégíthetetlen ember. Szoktam neki készülni a nagy napra, de valahogy mindig beszól, hogy véletlen se tudjak örülni vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!