16 éves vagyok és elhivott egy 9 éves csaj a születésnapi bulijába. Elmehetek, nem ciki?
Emlékszem néhány éve az egyesületből egy akkor 9 éves lány elhívott a szülinapjára. Nem nagyon ismertük egymást, ráadásul én a felnőtt ő pedig a gyerek csoportban volt.
Azt mondta, emlékszik milyen kedves voltam vele a bemutatón, és ezért nagyon hálás.
(Ezt akkor, olyan fiatalon mondta! )
Nyilván elmentem :)
Kérdező, menj el akkor nyugodtan. Érezd jól magad.
A b+ pedig egy káromkodás, indulatszó. Biztos hallottad már hangosan kimondva. Több féle módon ki lehet ejteni a + jelet: pozitív, plusz, meg.
Tudod, mint összeadás, kettő meg kettő, 2+2.
Na itt a "meg" jelentésre gondolt az illető.
Szóval aki azt írta neked, hogy b+, az egyenlő b*zd meg, de itt gyakorin tilos káromkodni, azért rövidítette. Indulatszóként írta, hogy miért ne mehetnél el a barátnőd húga bulijába, hát menjél nyugodtan. Szóval ne vedd magadra, nem bántásból írta.
A mai fiatalok életképtelenek
Nemreg olvastam egy 19 eves hulyegyerek ai szexchatel
Már a chatet se csajjal nyomja
200 even belul kihalunk, mindenki robotokkal fog szexelni
A mai fiatalok már nem tudnak semmit :D azért durva, hogy a b+ kikopott a köztudatból :D fuu de öregnek érzem most magam. Ez egy dolog, hogy a lóca, mángorló, sparheltet nem tudják már mi az, de ilyen alap szíkincset sem :D gondolom a crush meg hasonló dolgok mennek csak.
Megérett a világ a pusztulásra
Hogy-hogy miért? Hát most gondolj bele, megjelenik egy 16 éves csaj, a 9 éves lány szülinapján. Eleve már a szülők is gyanakodva vizslatnák, hogy mi a frászt akar ez a lányuktól, lehet valami krvaságba vagy drogozásba, terítésbe akarja belevinni. Esetleg leszbi-pedo.
Meg miről is tudna beszélgetni egy 9 és egy 16 éves lány, ekkora generációs különbséggel?
#27 és 28
Olvassatok már előtte!
A kérdező 16 éves LÁNY a barátnője!!! huga!!! A 9 éves LÁNY hívta el!!!
Hol van a pedofília?
Értem hogy a mai világba már mindenki aszex meg miszex meg f@$zom szex....
Akkor is! Mit keres egy 16 éves lány, egy 9 évesnek a szülinapi buliján, aki nem a rokona. Beteg dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!