Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Milyen ajándékot lehet venni...

Milyen ajándékot lehet venni egy 6 évesnek születésnapjára?

Figyelt kérdés
Nemsokára keresztfiamnak lesz a születésnapja. Fogalmam sincs mit vegyek neki. Az a baj, hogy szinte az összes kézzel fogható játékot széttöri 2 nap alatt, így drága ajándékot nem szeretnék venni neki. Szeretnék olyat ami hasznos és használni tudja. De az a baj, hogy nem érdekli olyan nagyon semmi csak a tv, tiktok meg a telefonos játékok. Gondoltam vennék egy tabletet, mert más nem köti le amúgysem, de attól tartok, hogy 2 nap alatt széttörné. Akár laptopot vagy telefont vettek neki a szülei, volt hogy mi vettünk neki ,2 nap alatt vagy a wcbe dobta és tönkre ment, vagy rá állt a laptopra és ugrált rajta így széttört, a másik telefont betörte a villával evés közben, a harmadikat oda verte az ajtó üvegnek és kitört az üveg és a telefon is tönkre ment.. szóval nem szeretnék venni neki telefon/tablet/laptop ilyesmit. Szóval most teljesen tanácstalan vagyok mert nem köti le semmi ezeken kívül, ami meg érdekli szétveri nagyon hamar. Vettünk már neki biciklit de nem is használja, vettünk trambulint, az sem érdekli, rajzolás, plüssök, homokozó igazából semmi ilyesmi nem érdekli. Ha pedig egy tréning szettel állok elő (próbáltam azt is) pont nem tetszett a szülőknek és tovább adták. :/ valakinek valami ötlet?

aug. 19. 08:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm de ez sem használ. Próbálkoztam már vele és azt mondták hogy "nem az internet után kell gyereket nevelni, az internet szerint már levegőt se vehetne szegény gyerek" . Igazából bárhogy próbáltam/próbáltuk rá vezetni őket, mindig volt egy "hát de.."
aug. 24. 16:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor elég lenne annyit mondani, hogy így nem fogja tudni, mit szabad és mit nem. Ha mondjuk ellopna valamit valakitől, akkor sem vitetnék vissza vele? Vagy beszélni kellene azzal a pszichológussal, ahova viszik a gyereket, ő mit szól az önök álláspontjához? Neki sem hisznek?
aug. 25. 13:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem, mert szerintük a pszichológus csak azért mondja hogy baj van a gyerekkel mert neki ebből van fizetése. :/ ezt is mondtam már hogy nem fogja tudni mit szabad és mit nem, azt mondták hogy az legyen az ők bajuk. :/ akármit próbáltam, semmi nem hat rájuk
aug. 25. 16:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezt feltétlenül olvastassad el a szülőkkel:

[link]

szept. 7. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!