Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Edzőnek szülinapi ajándék?

Edzőnek szülinapi ajándék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A véleményetekre lenne szükségem.

Lassan 2 hónapja járok edzeni személyi edzővel. 20-as éveiben levő lány, nagyon kedves, motivál, és jó hozzá járni. Az ismétlések közti szünetben mindig beszégetünk egy csomó mindenről abban a pár percben.

Most pénteken lesz a szülinapja, én pedig a héten csütörtökön megyek edzeni, így akkor tudnám odaadni amit szeretnék.

Gondoltam rá, hogy vennék egy kis kosárkát, és vennék bele arcmaszkokat, fürdőbombát, valami csokit, esetleg valami nyakláncot (Müllerben vettem nemrég magamnak is egyet, nem volt drága, kb 1800Ft és nem kopik) meg ilyesmik. De nem akarom túlzásba sem vinni.

Mit gondoltok? Amennyire ismerem, szerintem biztos jól esne neki, de ti mit gondoltok? Nem lenne fura ajándékot adni neki? Vagy mennyire illik ilyet?

19l

jún. 23. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
68%

Nekem ez soknak tűnik. A tortácska sok. A nyaklánc nagyon lutri, hogy tetszik-e neki, meg azért nyakláncot nem ilyen felületes ismeretség esetén illik adni.

Hívd meg ott egy proteinszeletre vagy vigyél neki egyet. Ez bőven elég. Az a lényeg, hogy gondoltál rá.

jún. 24. 09:02
 2/2 anonim válasza:
83%
vegyél neki valamit amit edéshez szokott használni például tápkiegészítőket pörgetőt vagy csak sima kreatint
jún. 25. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!