Elmúltál 18 éves, és a szüleidnek vannak testvérei. Szoktál kapni tőlük is valamit születésnapra? Hány éves korig kaptál/kapsz?
Figyelt kérdés
2024. máj. 30. 15:14
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
1/12 anonim válasza:
Addig sem kaptam tőlük. Anyum testvére vidéken lakik a családjával, ritkán járnak csak hozzánk (évente 1-2 alkalom), apum testvére pedig sosem szeretett minket, bár egy városban lakunk. Mondjuk úgy magának való ember.
2/12 anonim válasza:
Anyunak 2 húga van, tőlük kb. 20 éves koromig kaptam ajándékot karácsonyra. Apu testvéreitől soha, velük csak látszat kapcsolat volt.
3/12 anonim válasza:
az anyai oldalon két nagynéném van, és igen, mi ajándékozunk egymásnak karácsony-névnap-szülinap stb... kortól függetlenül. nem is értem, miért ne ajándékozzunk felnőtteket is?
4/12 anonim válasza:
Soha életemben nem kaptam tőlük születésnapra semmit.
5/12 anonim válasza:
Sosem kaptam tőlük semmit. Se karácsonyra, se születésnapra, semmire, gyerekkoromban sem. Nálunk nem volt szokás.
6/12 anonim válasza:
Miért kellene kapni? Én régen a szüleimtől se kaptam csak egy tábla csokit. És nem neheztelek rájuk miatta, mert a szándék a fontos, nem az, hogy milyen értékes dolgot kapsz.
7/12 anonim válasza:
Anyam tesoja a keresztapam a felesege a keresztanyam. Anno kaptam tőlük karacsonyra, szülinapra ajandekot. Apam tesoja a nagybacsim es a felesege a nagynenim de tőlük semmit semmire.
Senkivel nemtartom a kapcsolatot.
8/12 anonim válasza:
Anyumnak két tesója van, az idősebbiktől csak karácsonyra kaptunk valami apróságot, de azt is kb 5 éves koromig (mi még pár évig vittünk az unokatesóimnak ajcsit)a fiatalabbik tesójától 1-1 tusfürdő csomagot szoktunk kapni karácsonyra, amikor gyerekek voltunk akkor kisebb játékot, vagy mesekönyvet kaptunk tőle
9/12 Metionin válasza:
Dehogy, azt se tudják mikor van a születésnapom meg ilyesmik. Nálunk ők csak távoli rokonok, nem voltak ilyen összejárások. A szüleim sem kerítettek sosem feneket a születésnapoknak, általában kaptam egy tortát ha épp volt rá pénz és annyi.
10/12 NTBS válasza:
Sosem kaptam. De nem baj. Nem is beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!