Mit csináljak szülinapomon? Egyedül vagyok, nincsen senki akivel rendesen tudnám eltölteni, valami ötleteket tudnátok írni? 19f
Figyelt kérdés
máj. 3. 12:35
1/7 anonim válasza:
Fejezd be az önsajnáltatást és csináld azt ami örömet okoz.
2/7 anonim válasza:
Ⓝⓐⓖⓨⓞⓝ ⓑⓞⓛⓓⓞⓖ ①⑨. ⓢⓩüⓛⓔⓣéⓢⓝⓐⓟⓞⓣ ⓚíⓥáⓝⓞⓚ ⓝⓔⓚⓔⓓ!!!
3/7 anonim válasza:
Ömm, rosszlányok.hu-n szemezgess a kínálatból, vagy nemtudom.
4/7 anonim válasza:
Miért vagy egyedül? HOl élsz? Ha Mo-on, akkor hívjál ismerősöket magadhoz, és készülj valamilyen játékkal, például Scrabléval, azt mindenki szereti, és azt játsszátok. És kínáld meg őket egy kis borral vagy gyümölcsitallal.
5/7 anonim válasza:
Vennék magamnak sütit, tortaszeletet. Megenném. Sétálnék egyet, amíg süt a nap. Aztán jöhet egy jó film.
De én táncolni is szoktam egyedül itthon, ha olyan kedvem van. Szóval akár bulizhatsz is 😁
7/7 Sosetom válasza:
Ha szeretsz kirándulni fb-n vannak túratárs keresők, így könnyen tudsz másokhoz csapódni, vagy Te szervezni egy kirándulást.
Elmehetsz akár egy 3 napos siklóernyős tanfolyamra, hatalmas élmény.
Ha nyugisabb vagy, vannak társasjáték klubbok.
Ezeken a helyeken tudsz ismerkedni, barátságokat kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!