A páromnak kerek (50.) születésnapja lesz áprilisban, mit adjak neki ajándékba?
A párom 50.-ik éves.
Az egész család rohadt nagy értékű ajándékokat ad, viszont én nem tudom mit adjak neki, milyen programot csináljak,
ami maradandó lesz?
Mit szeret csinálni a párod?
Esetleg ha szeret túrázni akkor egy kirándulás. Vagy ha lazítani szeret akkor valami nyaralás vagy üdülés valamilyen gyógy fürdőben.
Vagy egy romantikus vacsora a szülinapja után egy étteremben.
Ha szereti az állatokat akkor az álatkertben eltöltött délután és egy otthoni romantikus vacsora tökéletes ötlet. Vagy ha tudod hogy a kedvenc együtese/zenekarja/énekese a közelben koncertezik akor ára is el viheted.
Természetesen ezt nőnek és férfinak is egyaránt tudom ajánlani
Én egy bulit szerveznék, ahol ott vannak a barátai, családtagjai. 50-es díszekkel, tortával, stb.
Vagy egy olyan élményt kapna, amit tudom, hogy szeretne. Pl. egy kisebb utazás, autóvezetéses élmény.
Sztem egy kétszemélyes vendégházban mondjuk 3 nap ,2 éjszakával szuper ajándék lenne. Nagyon sok,csak 2 személyes vendégház van kiadó,dézsával,jacuzzival.Esetleg vmi wellness szállodában egy voucher is jó ajándék. Én is most leszek 50,mi ide megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!