40 éves. Kerek évforduló. Erre mindenképp valami olyasmit érdemes, amire emlékszik, hogy na ezt kaptam a húgomtól a 40.-re.
Akár élményt.
Csak, hogy valami kézzelfogható, épkézláb választ kapj: őszintén, mennyi a a keret(ed/etek)?
Én pl. tudnék örülni annak is, ha kapnék egy életreszóló emléket, amire 10,15,20, de akár 40 év múlva is szívesen gondolok vissza, lehetne ez - részemről - egy amerikai vagy egy ausztráliai utazás is - saját magamtól önerőből egyik helyre se jutnék el.
De lehet ez akár egy értékes arany(nyak)lánc, 40.000-ből ilyet nem kapsz, de 400.000-ből már szerintem simán.
Nem ismerjük a nővéredet, hogy ő minek örülne.
Amiben ÉN biztos vagyok, hogy -mivel nem vagytok már gyerekek, akinek meglepetés kell - megkérdezném, hogy minek örülne. Ha közölne valamit, amit én nem érek fel(mondjuk egy Dubai-Bahrein körútat) akkor pénzt adnék bele, annyit, amennyi tőlem telik.
Problem solved.
Ha valaki adna nekem 2.000.000-t, a maradékot én már hozzá tudnám tenni a habzsi-dőzsizéshez.
Ha meg más kell, akkor másra is el tudom költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!