Milyen ajándék ötletetek lenne 60.-ik születésnapra? Apósnak szeretnénk valami maradandót adni de eléggé tanácstalanok vagyunk.
Figyelt kérdés
Utazást már más ad neki, ékszereket nem szereti így óra stb kiesik.2023. okt. 2. 06:34
1/19 anonim válasza:
Utazások ajándékba beszállni? Pl a helyszínen lefoglalni egy plusz programot vagy extrát.
2/19 anonim válasza:
Szereti a kávét? Valami antik szerű kávéfőző vagy Szemes kávé jó minőségű.
3/19 anonim válasza:
Valami maradandót, nektek kéne tudni mit szeret.
Pálinka, bor különlegesség?
Ha van hobbija, ahhoz kapcsolódóan valamit
4/19 anonim válasza:
Mi likőrt adtunk, mert szeret vendégeket fogadni és akkor fogy, így pedig fel tud mutatni különleges üvegeket is. Emellett szerel, javít dolgokat, időnként ehhez kapcsolódó új szerszámot is kapott már.
5/19 anonim válasza:
Ha apos, akkor van egy gyereke, a házastársad, aki azért jó esetben csak ismeri és tisztában van vele, hogy minek örülne az apja. Soha nem értettem ezeket a kérdéseket....
6/19 anonim válasza:
Apámnak 70. szülinapjára szülinapi újságot rendeltem, amiben volt külön személyes rovat, amit én írtam.
Ő elég visszafogott, ha érzelmek kifejezéséről van szó, de ennél könnybe lábadt a szeme. Utána is sokat nézte ámuldozva.
8/19 anonim válasza:
Szerintem is jó az újság. Vagy van olyan, lehet rendelni, ahol a születésnapján megjelent cikkek vannak benne.
De csinálhattok fotókönyvet az életéből, gyerekkortól mostanáig.
9/19 anonim válasza:
Apósomnak pipát vettünk, apukámnak makettet (tank, repülő). De ezek elég specifikus ajándékok, nagyon nehéz így ismeretlenül ötletelni.
10/19 anonim válasza:
meg egy pont az ujsagnak. anyum nagyon örult neki. Az o kepet is bele lehet rakatni illetve cikkek, hirek amik a szulinapjan jeneltek meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!