Más is van úgy, hogy ahogy idősödik egyre kevésbé igényli születésnapkor a rokoni táesaságot?
Figyelt kérdés
Ahogy idősödök egyre kevésbé örülök annak, hogy rokonok eljöjjenek. Egyszerűen nem okoz maradandó élményt mint régebben gyerekkoromba. Mindig ugyan az, hogy leülünk eszünk egy jót utána egymáshoz se szólunk szinte.
Minden totálisan megváltozott. :(
2023. szept. 10. 10:07
11/15 anonim válasza:
Én fiatalon sem szerettem a felhajtást, és most, idösebben sem igazán érdekel a téma.
Nálunk általában csak egy telefonhívás az egész "ünneplés", de többre nincs is szükségem.
Másrészt eleve nem érdekel a korom, a lényeg, hogy jól érezzem magam az életemben, legyenek értelmes céljaim, amiket el akarok érni
67/n
12/15 NTBS válasza:
Én igényelném, csak senki nem teszi le a telefont.
13/15 A kérdező kommentje:
Ez a mai kor hátránya. Ellepi mindenkit az internet.
2023. szept. 12. 20:54
14/15 anonim válasza:
Én inkább pont örülök, ha összejövünk. Bár én szeretem azokat a családtagokat, barátokat, akikkel ilyenkor (is) találkozunk.
Olyanokkal meg sose tartottunk kapcsolatot, akiket nem szeretünk.
15/15 anonim válasza:
Sosem igényeltem. Inkább el akarok valahova menni a szülinapomon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!