Milyen ajándékot vennétek annak, aki megmentette az életeteket?
"...egy férj féltékeny lesz ha egy nő ad neki egy csokor virágot? "
Nos, a féltékeny férj egy pillanatra el nem hiszi, hogy nőtől kapta q virágot.
Otherwise common sense isn't actually common, in either sense: it is different from person to person, and may not be employed even when many editors could agree on what it is in a particular situation. It is sometimes said, common sense is very rare. So, think about it.
#13 ez már csak szájtépés, főleg mert odaírtam hogy férj sincs, nemhogy féltékeny. Nem tudom, miért kell mindenhez ilyen savanyúan hozzáállni, a hideg kiráz tényleg, hogy valaki azonnal segít, mellémáll, meghallgat, kb 10 emberből ha 1 viselkedik így veszélyhelyzetben és utána nem köszönhetem meg mindezt, mert az "felesleges hálálkodás" lenne. Ha megerőszakol az a vadállat, akkor valszeg teherbe is rak, mert peteérésem volt. És úgy ugrott volna az egyetem, a lelki háttérről nem is beszélve.
Kicsit szállj magadba.
"Ha megerőszakol az a vadállat, akkor valszeg teherbe is rak, mert peteérésem volt. És úgy ugrott volna az egyetem, a lelki háttérről nem is beszélve."
Valszeg teherbe nem rák, max ejt, és-sel mondatot nem kezdünk, erőszak estén pedig azonnal kapsz egy esemény utánit, úgyhogy nem kell a hattyú halálát előadni.
Hívd meg egy kávéra és egy süteményre.
Ott beszélgethetsz vele, és ha beszél magáról, magadtól megtalálod a lehetőséget, mivel tudnád viszonozni a segítségét.
#18-as ötletét tartom a legjobbnak.
A beszélgetéstől függne, hogy mit ajánlanék fel neki.
Esetleg felajánlanám, hogy szükség esetén néha vigyázok a gyerekre, pl. ha fogorvoshoz megy, vagy akármi..
Az egyedülálló anyukáknak elég komoly feladatot jelent megoldani a gyerekfelügyeletet, ha valahova el kell menniük egyedül, főleg ha nincs a közelben nagyszülő.
A kategóriát is nézzétek srácok. Szülinapi ajándékról volt szó
Végül egy nyaklánc lett és a család közös ajándékába is beszálltam!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!