Ma van a születésnapja és na kezdesz el gondolkodni rajta, hogy mit adj neki?
2023. júl. 10. 12:01
2/13 anonim válasza:
Esetleg nyomtass ki közös képeket, és csinálj egy albumot. Vagy ha szépen rajzolsz/festesz, rajzold le a kedvenc képét, vagy csak egy képet amin ő van. Vagy süss neki sütit pl.
2023. júl. 10. 12:02
3/13 anonim válasza:
2, szerinted egy 51 évesnek mekkora a gyereke, hogy rajzolgasson?
2023. júl. 10. 12:07
4/13 anonim válasza:
3!
Egyrészt bármekkora lehet, másrészt ha pl tehetséges a rajzban, még akár jó ajándék is lehetne,
2023. júl. 10. 12:11
5/13 anonim válasza:
Egy szép csokor virágnak vagy valami cseres virágnak minden anyuka szokott örülni.
2023. júl. 10. 12:19
6/13 anonim válasza:
*cserepes virágnak
2023. júl. 10. 12:20
7/13 anonim válasza:
Esetleg az jutott eszembe, hogy mivel rendelni már nincs időd, csinálhatnál neki egyedi telefontokot. Szilikontok és a belsejébe kollázsszerűen beragasztani képeket gyerekek/unokák/legjobb barátok képeiből.
Esetleg olvashatsz a fotótranszfer technikáról, tök jó dolgokat lehet csinálni.
2023. júl. 10. 12:26
8/13 anonim válasza:
Nekem a legnagyobb becsben tartott ajándékom a nagylányomtól (és nem kisiskolásként követte el!) egy szép üvegtároló, amibe annyi cetlit írt, ahányadik szülinapomra csinálta. Minden cetli egy olyan dolgot emelt ki, amiért szeret engem.
2023. júl. 10. 12:37
9/13 anonim válasza:
Ha tudod mi a hobbija ennek passzolót, egyébként én is 1972 - es vagyok, így magamból indultam ki, ennek örülnék, a lányom (23 éves),ezt helyesen meg is érezte már kiskamasz korában is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!