Mit kérsz a szülinapodra?
Figyelt kérdés
2023. máj. 10. 19:36
21/25 anonim válasza:
Anyámtól kértem pénzt, nem adott. Apámtól kértem pénzt, nem adott. Ki ad nekem pénzt, ki ad nekem pénzt????
24/25 anonim válasza:
Kérni nem szokásom,mert olyan erőltetettnek érzem 😅 A szívem mélyén valami utazásnak, kirándulásnak nagyon örülnék, akár egy 2-3 napnak. Barátnőim is kaptak már mindenféle utakat a pasijaiktól (Izrael, USA, európai országok). Sokszor irigylem is őket emiatt és vágyom rá, hogy egyszer engem is meglepjen valaki egy random kiruccanással. Nem kell drága,puccos hotel meg ilyenek, csak a közös felfedezés,az újdonság öröme😊
De ha a realitás talaján mozgok, akkor egy kényelmes, rohangálós cipőt szeretnék (New Balance, Sketchers).
#4 hozzászóló, sok erőt nektek! Mielőbbi gyógyulást anyukádnak 💕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!