Mit lehet ajándékozni olyan gyereknek, aki nem igazán játszik játékokkal?
Figyelt kérdés
A húgomnak (8 éves) szeretnék ajándékot venni, de meg vagyok lőve, mert inkább az a reggel kimegy, este bejön típus (játszik a kutyával, bunkert épít, homokozik, stb.), jóformán csak akkor ül le játékokkal játszani, ha rossz idő van. Plüssel szokott aludni, de abból van egy kedvence és azt hurcolássza mindenhova, a többi plüssével nem igazán foglalkozik, szóval azt sem érné meg venni.2023. márc. 5. 10:27
1/9 anonim válasza:
Miért akarod elrontani?
Inkább örülj neki, hogy ő még a valódi értékekkel is boldog tud lenni!
Adj neki élményt!
Lepd meg egy közös játékkal, ahogy ő akarja!
2/9 anonim válasza:
Egy hinta? Semmi komoly, csak ha van fátok, annak egy erős ágára rá lehet kötözni. Vagy a homokozáshoz való játékok? Bunkert miből épít? Ahhoz is szerezhetnél mindenféle "alkatrészt"
3/9 anonim válasza:
Miért rontaná el azzal ha vesz neki játékot?
Én logikai játékot vennék neki ami szórakoztató lehet de fejleszti is.
Esetleg roller, görkorcsolya, bicikli, labda
4/9 anonim válasza:
Ajándékozz élményt. Vidd el állatkertbe, Csodák palotájába, kalandparkba, Tropicariumba, Illúziók múzeumába vagy ezekhez hasonló helyre, ami érdekli.
5/9 anonim válasza:
Nem csak játékot lehet ajándékozni, hanem élményt is, vagy karkötőt, nyakláncot, bármi apróságot, ami tetszhet neki. Meg biztos van valami, amit szeret csinálni pl: olvas akkor könyvet, szeret öltözködni, szereti a kiegészítőket akkor azt.
Neked kell ismerni, hogy mit szeret, gondolom együtt laktok még.
6/9 anonim válasza:
Vagy vidd Elevenparkba. Ha ennyire kis tevekeny, szerintem azt imadna.
7/9 anonim válasza:
A könyv mindig jó.
Közös program, elviszed valahova (Állatkert, játszóház...)
Bicikli
Roller
Görkori
Közös mozizás vagy színházazás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!