18. Születésnapra milyen ajándékot vegyek/csináljak?
(Előre is bocsi, egy kicsit hosszú lesz.)
Az én barátnőmnek egyszer 365 darab cetlit adtam egy szép üvegben. 5 kategóriát csináltam, mindegyiket más színű papírra nyomtattam: viccek, idézetek, különleges szavak, érdekességek és saját gondolatok. Minden nap egy éven keresztül tudott olvasni egyet. Visszajelzéséből tudom, hogy a viccek fájtak néha,de amúgy tetszett neki az ötlet, még ki is tűzte a cetliket a falára.
Hasonló ötlet egy másik barátomtól: ő olyat csinált egyszer, hogy gyufás dobozokat ragasztott össze, hogy úgy nézzen ki, mint egy kis fiókos szekrény. Mindegyik fiókot felcímkézte, hogy "motivációs idézetek" vagy "közös emlékek", és ugyanúgy cetliket csinált a fiókokba. Nem 365-öt, de azért többet egy-egy fiókba.
Kicsit időigényesek ezek az ötletek, de személyesek. A kategóriákat persze, ki lehet cserélni mással is. Ha a barátnőd értékeli az ilyen dolgokat, akkor megér egy gondolatot. :)
#2 azert gondoltam piara mert szeret inni🤣
#3 köszi az ötletet, nagyon tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!